045 - 259 0899

 

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset tehdään synteettisellä kuidulla jotka liimataan luonnonripsiin yksitellen. Ripset ovat synteettisiä, yksittäisiä ripsiä, jotka säilyttävät kauniin muotonsa päivästä toiseen. Kiinnittämiseen käytetään siihen tarkoitettua erikoisliimaa. Kokonaisuudessaan aikaa kuluu n. 1-1.30 tuntia riippuen istutettavien ripsien määrästä. Sopii myös piilolinssien käyttäjälle.

Minkkiripsi on erittäin kevyt ja muodoltaan luonnollinen: juuresta paksumpi ja kärjestä ohut. Ripsikuitujen pituus valitaan asiakkaan toiveiden sekä silmien muodon mukaan. Ammattilainen osaa ottaa huomioon useita tekijöitä ripsikuituja valitessaan, kuten silmän muoto, silmälasien etäisyys, raskaat luomet, luonnonripsien kaarevuus jne. Ripsienpidennys voi korostaa silmän muotoa tai halutessasi luoda uuden erilaisen vaikutelman. Keskustele toiveistasi ripsiteknikon kanssa. Kun haluat luonnolliset ripset, pidennyksissä noudatetaan luonnollisten ripsiesi muotoa mutta lopputulos on tuuheampi, tasainen ja halutessasi pidempi. Näyttäviin ripsiin tuodaan pituutta ja volyymia, ripset voidaan koristella swarovski kristalleilla tai niihin voidaan lisätä värillisiä ripsiä. Kuten sanotaan, vain mielikuvitus on rajana.

Luonnollisten ripsiemme kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet alkavat kasvaa tilalle. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Jotta ripsipidennykset kestäisivät mahdollisimman pitkään, ripsikuidut laitetaan pääasiassa kasvukautensa keskivaiheessa oleviin ripsiin. Ripsien pidennyksiä ei siis laiteta jokaiseen luonnonripseen, sillä kasvukauden loppuvaiheessa olevat ripset ovat irtoamassa ja vasta kasvunsa aloittaneet ovat vielä liian heikkoja kantaakseen ripsikuitua.

Miten usein huoltoon?

Ripsipidennykset tulisi huoltaa ammattilaisella 2-4 viikon välein. Huoltoväli on yksilöllinen, riippuen luonnonripsien omasta uusiutumistahdista sekä siitä miten kovalle rasitukselle ripset joutuvat. Ripsihuollossa ripset tarkistetaan ja uusiin kasvaneisiin ripsiin liimataan ripsikuidut. Säännöllisellä huollolla huollon kesto on yleensä 60 minuuttia. Tähän vaikuttaa kuitenkin huoltoväli ja yksilölliset tekijät. 

Pikahuollossa

Pikahuollossa ripset saavat 30 minuutin huollon. Sopii esim. hyvin lyhyeen huoltoväliin, timanttien kiinnitykseen/poistoon tai pidennysten poistoon kokonaan.

Kotihoito

- Vältä ripsien kastumista ensimmäisen yön jälkeen 
- Vältä tarpeetonta saunomista, uimista, kylpemistä ensimmäiset 48 tuntia
- Nuku ensimmäinen yö selälläsi, jotta ripset eivät vahingoittuisi heti kättelyssä
- Vältä öljypohjaisia tuotteita (meikinpuhdistustuote, silmänympärysvoide, ripsiväri)
- Jos käytät rajausväriä ripsirajassa, valitse öljytön tuote
- Vältä kokonaan ripsitaivuttimien käyttöä. Jos omat ripsesi ovat äärimmäisen suorat ja alaspäinsuuntautuvat, voit taivuttaa luonnonripsiäsi  lämpötaivuttimella
- Et tarvitse ripsiväriä, mutta jos käytät, valitse pidennyksille tarkoitettu tuote joka ei sisällä öljyä ja on helpppo puhdistaa
- Vältä kokonaan vedenkestäviä meikkituotteita sillä niiden poistoon vaaditaan öljypitoinen puhdistusaine
- Vältä vanulappujen suoraa kosketusta ripsipidennyksiin, vanusta irtoaa harsoa mitä on miltei mahdotonta saada pois ripsipidennyksistä

Harjaaminen pitää rivin kauniina

Kotiin saat aina ensimmäisen käsittelyn jälkeen ripsiharjan joka helpottaa ripsien kotihoitoa. Harjaa ripsiä kevyesti 1-2 kertaa päivässä jotta ne pysyvät siistinä ja kauniina. 
Harjaaminen yläpuolelta: pyöritä harjasta ylöspäin samalla kun kuljetat sitä ripsillä. Ole hellävarainen. 
Harja tulisi desinfioida säännöllisesti ja tarpeen tullen vaihtaa. Pyydä uusi harja aina kun siltä tuntuu huoltosi yhteydessä. 

Ripsienpidennyksiä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jolle on tehty viime aikoina ripsipermanentti. Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä mainita asiasta ripsiteknikolle etukäteen. 

Pidennysten poistaminen

Huhut siitä että omat ripsesi kärsisivät pidennyksistä ei ole totta. Luonnonripsesi uusiutuvat koko ajan normaalisti pidennyksistä huolimatta. Itse asiassa luonnonripsien päivittäinen mekaaninen taivuttaminen sekä ripsivärin käyttö ja sen pois peseminen rasittavat ripsiämme enemmän. Jos kuitenkin haluat pitää taukoa, älä koskaan nypi tai vedä ripsikuituja. Omakätinen ripsipidennysten irrottaminen voi vahingoitaa luonnonripsiä. Pidennykset tulisi poistattaa aina ammattilaisella. Poistaminen suoritetaan siihen tarkoitetulla aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiä. Ripsikuitujen voi myös antaa pudota hiljalleen luonnonripsien tahdissa.

 

Bling EZ longlasting - ripsipidennykset

 


Ripset näyttävät ja tuntuvat aivan samalta kuin normaalitkin pidennykset, mutta uuden teknologian avulla ripsien muotoilu auttaa pysymään omassa ripsessä jopa 25% pidempään. Ripsien hoito-ohjeet samat kuin tavallisillakin.

 

 

 

longlasting